Begeleidingen - De Jong Transportvergunningen BV | De specialist in vergunningen en begeleidingen voor exceptionele transporten.

Uw transport is onze passie
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Begeleidingen

Diensten
De Jong Transportvergunningen BV verzorgt ook al uw transportbegeleiding.

Dit zowel voor Nederland, België, Duitsland als voor Frankrijk. Via onze gesofisticeerde navigatiesystemen kunnen wij opdrachten doorsturen via sateliet naar de desbetreffende begeleider. De voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste signalisatie-infrastructuur zodat in alle omstandigheden een veilige verplaatsing gegarandeerd kan worden.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar ter uwer beschikking. De kennis van onze medewerkers wordt constant bijgeschaafd. Service naar onze klant toe wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Onze ervaren en gediplomeerde begeleiders zijn in het bezit van alle noodzakelijke vergunningen, diploma's en licenties, hebben een goede kennis van wegen, en spreken vloeiend Nederlands, Engels, Duits én Frans.
Uniek in Europa is daarom ook ons Totaal Concept.

Uniek voor u als transporteur bieden wij u een totaal concept aan. Wij verzorgen uw vergunningen én begeleidingen van A tot Z.

Voordelen voor u zijn:

  • Planning en communicatie vanuit 1 centraal punt. Hierdoor zijn de lijnen kort.
  • Vlotte wisseling van begeleider(s) op wisselpunten of grensposten.
  • Geen tussentijdse aan en afrij kosten. (wij nemen deze kosten voor onze rekening)
  • Scherpe prijzen voor vergunningen én begeleidingen.

Wilt u meer weten over ons Totaal Concept neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu