TUV / §70 StVZO - De Jong Transportvergunningen BV | De specialist in vergunningen en begeleidingen voor exceptionele transporten.

Uw transport is onze passie
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TUV / §70 StVZO

Diensten
Als u fabrikant, constructeur of transporteur bent van voertuigen / voertuigcombinaties die langer, breder, hoger of zwaarder zijn dan wettelijk is toegestaan in Duitsland en normaal gesproken niet aan het verkeer mogen deelnemen, dient u in het bezit te zijn van een geldige ontheffing.

Grondslag voor het verlenen van een dergelijke ontheffing door de Duitse autoriteiten, bij het voldoen aan bepaalde eisen, is een beoordeling volgens §70 ‘StVZO’ (Duitse regeling voor de toelating van motorvoertuigen tot het wegverkeer). De Jong Transportvergunningen BV en de deskundigen van TÜV NORD Mobilität GmbH & Co. KG informeren u graag over de gestelde eisen en de hiervoor noodzakelijke keuringen.

Als de keuringen met een positief resultaat worden afgesloten kunt u, met de hierdoor verkregen documenten, naar de daarvoor verantwoordelijke duitse instantie voor het wegverkeer om een ontheffing aan te vragen.

Vanaf nu is het mogelijk om uw TÜV keuring én paragraaf 70 StVZO te laten verzorgen door De Jong Transportvergunningen BV. Dit tegen zeer scherpe tarieven, welke u duizenden euro's kunnen besparen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu